Bedrijfsverzekeringen afsluiten in Capelle aan den IJssel of Den Haag? Wij helpen je bij het maken van de beste keuze, zodat je bedrijf altijd voortgezet kan worden.

Als ondernemer lever je niet alleen diensten of producten, maar jouw bedrijf kan ook fungeren als jouw pensioen, het inkomen van jouw werknemers en de financiële zekerheid voor jouw gezin. Misschien wel allemaal tegelijkertijd!

Stel je eens voor dat er een ramp gebeurt die de realisatie van jouw doelen in gevaar brengt en zelfs de toekomst van jouw bedrijf bedreigt. Gelukkig kun je de meeste risico’s uitstekend verzekeren, maar het is wel belangrijk om te weten dat verzekeraars altijd kleine lettertjes en uitzonderingen hebben.

Wij helpen je bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod, waardoor jij je volledig kunt richten op jouw onderneming.
Beeldmerk

Waarom bedrijfsverzekeringen afsluiten via Uytam?

Continuïteit voor jouw bedrijf

We zorgen ervoor dat jouw risico's beheerd worden en dat je goed verzekerd bent.

100% onafhankelijk

Als onafhankelijke adviseur zijn wij volledig vrij om je de beste opties aan te bieden, zonder enige verplichting om producten van een specifieke aanbieder aan te bevelen.

Service

We bieden je persoonlijke service en ondersteuning.

We regelen alles rondom jouw bedrijfsverzekeringen en we helpen je met het treffen van effectieve preventiemaatregelen om schade te voorkomen.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en bieden daarom op maat gemaakte adviezen die aansluiten op de specifieke behoeften en risico's van jouw bedrijf.

Gemakkelijk bereikbaar

Wij zijn toegankelijk en altijd bereikbaar voor jouw vragen. Of het nu gaat om een simpele vraag of een uitgebreide adviessessie, wij staan voor je klaar.

Hulp bij schade

Wij staan klaar om je te helpen bij het afhandelen van schade en we zorgen ervoor dat je de dekking krijgt waar je recht op hebt.

Schade
voorkomen

Naast het adviseren van de juiste verzekeringen, nemen we ook ruim de tijd om te bespreken welke organisatorische- en preventiemaatregelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn om schade te voorkomen.

 

Dat is niet alleen van belang voor de veiligheid en continuïteit van jouw bedrijf, maar kan ook leiden tot een verlaging van de premie van verzekeringen.

Beeldmerk

Veelgestelde vragen en antwoorden over onafhankelijk advies over bedrijfsverzekeringen

Uytam is een onafhankelijk advieskantoor. We krijgen regelmatig vragen wat dat nu precies betekent. Hieronder vindt je het antwoord op de meest gestelde vragen hierover.

Een onafhankelijke adviseur is een professionele expert die niet gebonden is aan een enkele verzekeringsmaatschappij of bank. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de beste opties voor jou, omdat ze toegang hebben tot meerdere verzekeraars en oplossingen van andere aanbieders.

Dit kan variëren, maar voorbeelden zijn aansprakelijkheidsverzekeringen voor diverse vormen van aansprakelijkheid, verzekeringen die de waarde van bezittingen verzekeren (zoals een opstalverzekering of machineverzekering) of verzekeringen om de kosten van verzuim van personeel te beheersen (verzuimverzekering).

Ja, ze kunnen bijvoorbeeld bestaande polissen beoordelen en aanbevelingen doen voor eventuele verbeteringen.

Het belangrijkste voordeel is de toegang tot een breed scala aan verzekeringsmogelijkheden, wat kan leiden tot betere dekking en prijzen.

Een onafhankelijke adviseur kan je helpen je verzekeringen aan te passen aan veranderende omstandigheden.
Beeldmerk

Kennis maken?

Ontdek vrijblijvend hoe wij jou kunnen helpen met verzekeringen voor jouw bedrijf. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.